Dermapen – Tratamentul cu microace

DERMAPEN este un dispozitiv de ultima generatie, sub forma de stilou, ce utilizeaza microace detasabile de unica folosinta, cu scopul de a reda pielii un aspect sanatos si frumos.

Reprezinta cea mai avansata metoda de tratament impotriva cicatricilor de orice natura (acnee, chirurgicale si arsuri) – poate fi o alternativa la tratamentele de laser sau peeling chimic, avantajul fiind conferit de accesibilitatea metodei. De asemenea, trateaza cu succes ridurile fine, vergeturile, porii dilatati, reintinerind pielea si conferindu-i aspectul si elasticitatea dorita.

Dermapen este un tratament non-invaziv, fara efecte secundare, deoarece nu provoaca arsuri, leziuni sau traume asupra pielii, permite un timp de recuperare foarte scurt (cateva ore), iar finetea tratamentului permite accesul in zone cu piele foarte fina sau sensibila, cum ar fi pleoapele, zona tamplelor, aripioarele nazale sau conturul buzelor.

Cum se desfasoara tratamentul cu Dermapen?

  • Medicul  va evalua pielea in vederea recomandarii planului de tratament;
  • Se dezinfecteaza zona de actiune stabilita;
  • Se aplica substanta activa pe suprafata pielii;
  • Dermapenul este setat pentru viteza si profunzimea dorita;
  • Se aplica Dermapenul pe zona de interes, durata unei sedinte de tratament fiind de aproximativ 15-20 minute.

Acest dispozitiv prevazut cu ace sterile de unica folosinta penetreaza pielea cu viteza si adancime regulate (de la 0.5mm pana la 2.5 mm) in functie de zona tratata si de gravitatea afectiunilor tratate. Aceasta procedura se bazeaza pe puterea pielii de a se regenera prin producerea rapida de colagen si elastina in microleziunile provocate de acele Dermapen-ului.

Care sunt rezultatele acestui tratament?

  • Procedura este foarte putin dureroasa, urmand ca in urmatoarele 3 zile tenul va fi putin inflamat si sensibil.
  • Dupa cateva sedinte se vor observa rezultate notabile la nivelul pielii, aspectul cicatricilor imbunatatindu -se remarcabil.

Cate sedinte sunt recomandate pentru reintinerire, cicatrici acnee si vergeturi?

  • Reintinerire, 4-6 tratamente, la interval de 4 saptamani
  • Cicatrice acnee, 4-6 tratamente, la interval de 6 saptamani

Vergeturi, 4-8 tratamente, la interval de 4-6 saptamaniLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.